Tuesday, January 20, 2009

Pertukaran Lokasi Kursus dan Bilangan Peserta

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Pihak AFFE dan ABi Agro sebolehnya cuba memenuhi permintaan para peserta bagi menghadiri kursus yang dianjurkan.

Setelah mempertimbangkan dengan mengambilkira pelbagai aspek, Sukacita dimaklumkan had bilangan peserta telah ditingkatkan kepada  20 orang dan lokasi kursus dipinda ke Bilik Kelab- Dewan Serbaguna Presint 16, Jalan 16G, Putrajaya berhampiran ALAMANDA berdasarkan kesesuaian tempat.

Ini bermakna anda yang berminat masih boleh mendaftar bagi kursus yang akan diadakan pada 24 Januari 2009 juga bagi 14 dan 28 Februari 2009. Bagaimanapun pengesahan kehadiran perlu dibuat selewatnya 2 hari sebelum tarikh kursus dengan menghubungi/sms/ emel 017-2388381 dengan mengemukakan maklumat peribadi seperti Nama Penuh, No Kad Pengenalan, Alamat, No Telefon dan emel sekiranya ada.

Lokasi kursus adalah seperti peta dibawah: 

Untuk ke Dewan Serbaguna Presint 16, tuan-tuan dan puan-puan perlu melalui Persiaran Sultan Salahudin Abd Aziz Shah dan masuk ke Lebuh Perdana Selatan dan memasuki simpang ke Presint 16 

ataupun 

melalui Persiaran Timur dan masuk ke Lebuh Perdana Timur terus melalui ALAMANDA Putrajaya dan menghala ke Presint 16. Apabila tiba di Presint 16, ikut aran ke Kompleks Kejiranan Presint 16 iaitu terletak di bahagian belakang Stesyen Minyak Petronas, Eon Bank Bhd dan berhadapan Sekolah Menengah Kebangsaan Presint 16. Tempak letak kereta disediakan di bahagian bawah bangunan "basement". Sekiranya kurang kepastian, cari arah ke ALAMANDA Putrajaya dan Presint 16 adalah dibelakangnya. 

Pendaftaran peserta akan dibuka mulai pukul 8.30 pagi. Sekiranya terdapat masalah untuk mencari lokasi, sila hubungi saya di 017-2388381.

Sekian terima kasih.